Chceš se stát UniLink digitálním ambasadorem?

Budeš studovat v Dubaji a plánuješ si Dubaj užít na maximum? Baví tě psát, fotit, natáčet, a vyznáš se na sociálních sítích? Chceš se o své zážitky podělit a inspirovat ostatní potenciální studenty? Pak jsi náš člověk!

Staň se UniLink Digital Ambassadoremem, a představ ostatním studium v Dubaji tvýma očima!

Jaké jsou podmínky?

Hledáme studenty, kteří se chtějí stát micro-influencery a budou tak role-models pro ostatní studenty. 

Za všechno tě také odměníme! Za pár dní práce v měsíci ti dáme měsíční odměnu 5.000 Kč a ty si tak můžeš přivydělat na své životní náklady.

Co od tebe očekáváme?

Tvou prací bude měsíčně vyprodukovat set materiálů na sociální sítě – jmenovitě Instagram, TikTok a YouTube a odpovídat studentům na případné první dotazy (ty další už rádi zpracujeme my).

Konkrétně (minimálně):

  • 3 posty a 14 storýček na IG / týden
  • 2-3 TikToky / týden
  • 1-2 videa na YouTube / měsíc

Budeš dokumentovat své studium v Dubaji – od balení, odjezdu, přes studium, život v Dubaji a studentský život, až do konce 1. semestru studia. Pokud budeš úspěšný/á a bude tě to bavit, rádi s tebou budeme ve spolupráci pokračovat i nadále.

Neboj, nebudeš používat svoje privátní profily, ale budeš mít k dispozici speciální UniLink profily dedikované studiu v Dubaji. Tudíž si můžeš vybrat, co budeš sdílet veřejně.

Pokud s jakoukoli sociální sítí ještě neumíš, nemusíš se bát. Pomůžeme ti s nápady i tématickými okruhy a budeš mít i možnost spolupracovat s našimi dalšími digitálními ambassadory a samozřejmě i s námi – teamem UniLink❤️.

Co bys měl/a umět?

Ideálně tě musí bavit fotit, natáčet, být kreativní a hlavně nebát se mluvit… a samozřejmě být schopen/na se učit se sociálními sítěmi.

To se mi líbí! Jak se můžu přihlásit?

Pošli nám na e-mail klara@unilink.cz krátké video, proč se chceš stát naším digitálním ambassadorem (postačí natočené na mobil) a výběr jakýchkoli 10 fotek z cestování, akcí nebo běžného života, nejpozději do neděle, 21.08.2022.

Těšíme se na tvá videa a na samotnou spolupráci s tebou!

#TEAMUNILINK

Studium v Anglii a Irsku | UniLink

Sdílej článek

Obsah článku

Přečti si víc o studiu v zahraničí

Stále váháš?
Spoj se s námi

Je to první krok k přátelské on-line schůzce, kde probereme, jak ti umíme pomoci a zodpovíme všechny tvé otázky.

Napiš nám a my se s tebou co nejdříve spojíme.