Za angličtinou do Londýna
Jazykové kurzy za skvělé ceny

Kde jinde studovat angličtinu než v Londýně, ve městě plném nezapomenutelných zážitků zážitků a centra kulturního a světového dění?

Naše oblíbená partnerská jazyková škola ES se sídlem v Dubaji právě otevřela nejnovější pobočku v Londýně. Ty tak s námi nově můžeš vyjet na jazykový kurz nejen do Dubaje, ale také do Londýna.

Kde budeš studovat?

ES London se nachází přímo v centru Londýna, kousek od Buckingham Palace (sídla britské královny), Hyde Park, London Eye, Trafalgar Square, Big Ben a mnoha dalších kulturních památek. Na chvíli se tak ocitneš v krajině Harryho Pottera a Sherlocka Holmese, zatím co se budeš procházet typickými uličkami, po kterých kráčeli a kráčejí známé osobnosti z britského kulturního života.

Proč ES London?

ES London klade obrovský důraz na kvalitu studia a individuální přístup ke studentům. Kromě toho se škola snaží motivovat studenty interaktivními hodinami se zkušenými lektory z Velké Británie, USA, Kanady a Austrálie použitím nejnovějších digitálních technologií. 

Navíc budeš studovat v překrásné londýnské rezidenci s moderním interiérem, která je navržená přímo pro největší pohodlí studentů.

ES London není pouze místo pro studium, ale i trávení volného času a poznávání lidí z celého světa. Mezi hodinami si můžeš odpočinout v pohodlné kavárně nebo knihovně, nebo si můžeš pokecat se spolužáky a lektory a to vše za nevýhodnější ceny. 

Našim studentům nabízíme ve spolupráci s ES London speciální zvýhodněné balíčky se slevou 30%.

Bydlet můžeš ve studentské rezidenci nebo přímo u britských rodin, kde budeš mít možnost zažít ten pravý britský život. 

Zatím co na hodinách si zdokonalíš akademickou a profesionální angličtinu, s kamarády a spolužáky se naučíš jak komunikovat v hovorové angličtině a osvojíš si britský slang. Díky tomu si vybuduješ sebevědomí a poznáš lidi z růžných koutů světa.

ES London  nabízí kromě jazykových kurzů i mnoho různých skupinových poznávacích akcí, kde můžeš navštívit spoustu míst a trakcí, kterými se Londýn pyšní.

Kolik stojí jazykový kurz na ES London?

4 týdny1,375 GBP
8 týdnů2,033 GBP
12 týdnů2,579 GBP
20 týdnů3,475 GBP
24 týdnů3,965 GBP
30 týdnů4,595 GBP

Balíček zahrnuje:

  • Registrační poplatek
  • General English Course – 20 hodin výuky / týden
  • Poplatek za booking ubytování
  • První učebnice
  • Ubytování u britské rodiny na 2 týdny

Chceš se ty, nebo někdo z tvých kamarádů či známých dozvědět víc? Do 24 hodin tě kontaktujeme a nezávazně s tebou probereme tvé možnosti.

Těšíme se na spolupráci!

Sdílej článek

Obsah článku

Přečti si víc o studiu v zahraničí

Stále váháš?
Spoj se s námi

Je to první krok k přátelské on-line schůzce, kde probereme, jak ti umíme pomoci a zodpovíme všechny tvé otázky.

Napiš nám a my se s tebou co nejdříve spojíme.